Volg het ritme van de natuur

 

Schoonheid komt van binnenuit. Een mooie, verzorgde huid, stralende ogen, glanzende haren, gezonde tanden, soepele lippen – zo zien we er graag uit. Volgens mijn visie en die van Dr. Hauschka is alles met elkaar verbonden; zo binnen, zo buiten. De natuurlijke huidverzorging van Dr. Hauschka gaat dieper dan alleen je huid. Vanuit een holistische gedachte heeft Dr. Hauschka cosmetica ontwikkeld op basis van hoogwaardige oliën en geselecteerde heilzame plantenextracten die homeopatisch werken. Dat wil zeggen dat ieder product zijn eigen unieke impuls geeft aan je lichaam om een bepaalde functie te versterken of juist te temperen. Zo neemt Dr.Hauschka het niet van je over maar versterkt en vertrouwt op je eigen kracht. Naast de specifieke werking op de processen in de huid, werken de heerlijk geurende producten van Dr. Hauschka op je hele systeem. De producten kunnen bijvoorbeeld een harmoniserende, ontspannende, opwekkende of juist kalmerende werking hebben. Het verzorgingsritueel in drie stappen: reinigen, versterken, verzorgen
Alle gezichtsverzorgingsproducten van Dr. Hauschka ondersteunen en stimuleren elkaar. We maken onderscheid tussen reinigende, versterkende en verzorgende producten. Deze worden bij ieder ritueel steeds samen ingezet. Ritme is de fundering van Dr. Hauschka. Warmte-koude, rust-beweging, licht-donker. Dit zijn de ritmes die we terug vinden in de natuur en dus ook in de producten en behandelingen van Dr. Hauschka. De door mij als erkend Dr. Hauschka therapeut en schoonheidsspecialiste gegeven Klassieke Dr. Hauschka behandeling van lichaam en gelaat is een twee uur durende, ritmische opeenvolging van zachte aanrakingen, uitrekkingen, stimulatie van de lymfe en reinigende, verzorgende en versterkende handelingen. Na deze behandeling voel je je echt als herboren en heb je de beroemde zachte Hauschka-uitstraling die je nog lang na de behandeling behoudt.
Make-up
Ook de natuurlijke make-up van Dr. Hauschka ondersteunt en verzorgt je huid: mascara, oogschaduw, poeder, rouge en lippenstiften bevatten verzorgende mineralen en heilzame plantenextracten. Als Dr.Hauschka therapeut en schoonheidsspecialiste ben ik er natuurlijk ook om een perfecte bruidsmake-up te verzorgen.

e krista@meridiana.nl
t 06-29300083 

Copyright © Dandelion by Pexeto